Kuchnia polska na wszystkie okazje

Izabela Jesiołowska, Hanna Szymanderska

Niezbędne kompendium kulinarne zawierające najlepsze przepisy kuchni polskiej. Tradycyjne, sprawdzone przepisy. Pięknie aranżowane fotografie potraw.
Zbiór potraw zaspokajających różnorodne upodobania każdej polskiej rodziny: przystawki na ciepło i zimno, rozgrzewające zupy, lekkie sałatki i surówki, pieczone mięsa, sznycle i panierowane kotlety, zdrowe ryby, smakowite makarony i kluski, słodkie i słone naleśniki i pierogi, pachnące ciasta, ciasteczka, desery, napoje, różnorodne sosy, domowe przetwory, nalewki.
Dodatkowo propozycje menu na święta Bożego Narodzenia i Wielkanoc.

Informacja: Fundacja „Nasza Przyszłość”

 

drukuj
Tagi:

Drogi Czytelniku naszego portalu,
każdego dnia – specjalnie dla Ciebie – publikujemy najważniejsze informacje z życia Kościoła i naszej Ojczyzny. Odważnie stajemy w obronie naszej wiary i nauki Kościoła. Jednak bez Twojej pomocy kontynuacja naszej misji będzie coraz trudniejsza. Dlatego prosimy Cię o pomoc.
Od pewnego czasu istnieje możliwość przekazywania online darów serca na Radio Maryja i Tv Trwam – za pomocą kart kredytowych, debetowych i innych elektronicznych form płatniczych. Prosimy o Twoje wsparcie
Redakcja portalu radiomaryja.pl